RO Study
👤
Roberta181
Roberta181
20-01-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutatima 6 este
Răspuns :
2018hahaha
2018hahaha
20-01-2018
răspunsul este subliniat
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Mariabicajanu
Mariabicajanu
20-01-2018
limpede
usoara
sur
clar
uniform
recele (cu asta nu sunt foarte sigura daca e adj. dar mi se pare ca nu se numara, deci nu cred ca este substantiv)
adanc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text Dramatic De Mimin 150 Cuvinte(o Piesa De Teatru)
In Reporul Cartezian XOy Se Considera Punctele A (3,-1) Si B(1,-5). Calculați Distanța De La Punctul O(0,0) La Mijlocul Segmentului AB.
イ 16. Se Consideră O Sută De Puncte (distinc A) Câte Segmente Au Drept Capete Dou B) Ce Puteți Afirma Despre Număru Determină Aceste Puncte, Luate Două Câte În
Se Dau Două Numere. Primul Număr Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Doilea. Să Se Determine Numerele, Ştiind Că Diferenţa Lor Este 84. DAU COROANA PROMIT DACA IMI
Ce Sumă Are În Puşculiţă Fiecare Copil? Oana : 1 Bancnotă De 100 + 1 Bancnotă X 50 + 2 Bancnote X 10 + 3 Bancnote × 5 + 2 Bancnote X 1 ; Sandu : 1 Bancnotă De
Transcrie Din Text Repetițiile Și Enumerațiile. Care Este Rolul Lor?
Redactează Un Text De 10-15 Rânduri În Care Sa Descri Ființa Fabuloasă Care Fura Merele De Aur. In Redactarea Textului Tau, Vei Avea În Vedere: Să Respecți Tema
Perimetrul Unui Triunghi Ce Are Lungimile Laturilor Exprimate Prin Trei Numere Naturale Consecutive Este De 18 Cm Determinați Lungimile Laturilor Triunghiului
3 Formează Cuvinte Din Litere. La Ce Temă Le-ai Întâlnit Anul Acesta? Alcătuiește Iilor Preferate Din Copilărie. Descrie Una Dintre Ele. Câte Un Enunţ. LNTEFAE
Scrie O Compunere De Minimum 150 De Cuvinte În Care Sa Prezinți O Întâmplare Bunică Nepot La Munte