RO Study
👤
MariaNsd
MariaNsd
20-01-2018
Matematică
a fost răspuns
7 si 8 va rog pe care puteti
Răspuns :
Nitugheorghe57
Nitugheorghe57
20-01-2018
Mult succes în continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Uniți Prin Săgeți Fiecare Enunţ Din Coloana A Cu Rezultatul Corespunzător Din Coloana B. A A Card X = N 24 < X < 51} Este B Produsul Elementelor Mulțimii
Exerxițiul Cu 3 Supra 7 =X Supra 35
ПРОВЕРЬТЕ СЕБЯ: 1. Какие Существуют Виды Конструкторской Документации? 2. В Чем Раз- личия Эскизов В Машиностроении И Конструировании Швейного Производства? 3.
A) Deseneaza Un Segment AB Cu Lungimea De 0,08 M. B) Reprezinta Punctual M Pe Segmentul AB, Astfel Incat AM/MB = 2/3. C) Calculeaza Lungimile Segmentelor AM, AB
2. Se Dă Enunțul: „Bradul Împodobit Cu Be- Teală Și Lumânări Străluceşte În Salon". Cuvintele Care Denumesc Lucruri Sunt .... ,,Împodobit" Este Un Cuvânt Care A
Exemplu De Citat In Care Naratorul Il Caracterizeaza Moral Pe Petru Din Cartea Zâna Zorilor Vă Rog Urgent
5. În Figura Alăturată, ABCD Este Un Trapez Dreptunghic Cu AB || CD, AB > CD, AD LAB Şi AD = 2√3 Cm. BD Este Bisectoarea Unghiului ABC, Iar Măsura Unghiului
Un Euro Este 5 Lei Cât Costa 12345
Spuneți Mi Vă Rog Situația Inițială Cauza Acțiunii Desfășurarea Acțiunii Situația Dificilă Depășirea Situației Dificile Și Situația Finală Pentru Cartea Val Și
Vânătoare De Greșeli 2 Descoperă Greșelile Apoi Transcrie Corect Textul Dinu Este Un Dinozaur Unul Dintre Hazlii Dinozauri Cu Pete Argintii