RO Study
👤
AlleStyles
AlleStyles
19-01-2018
Matematică
a fost răspuns
aflati c m m d c al numerelor
-48 si 90
Răspuns :
EmilutFan
EmilutFan
19-01-2018
48=[tex] 2^{4} * 3 [/tex]
90=2x5x[tex] 3^{2} [/tex]
cmmdc=3x2=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4.Efectuați: Cu Explicație, Vă Rog!
VA ROG AJUTOR DAU COROANA!!!
Un Tăran A Adus La Piață, Spre Vânzare, 15 Lădiţe Cu Câte 4 Kg De Roşii Fiecare Şi 17 Lădiţe Cu Câte 5 Kg De Ardei Fiecare. Ce Cantitate A Adus Ţăranul În Total
Buna Ziua! Am Si Eu Acest Exercitiu Si M-am Gandit Ca Z1*z2 Apartine Lui R Doar Daca Partea Imaginara Este 0, De Unde Rezulta Ca M Ar Fi Tot Un Numar Complex, F
14 Rezolvaţi Următoarele Probleme. Dacă 4 Kilograme De Mere Costa 8 Lei, Atunci Calculați Cât Costă 7 Kilograme De Mere De Acelaşi Tel. Rezolvare: b Dacă 8 Caie
Rlede , Va Rog!!! Dau Coroana Si 5 Stele . Repede!!!
In Figura Alaturata Punctele D,E,F,G Sunt Mijloacele Segmenyelor AB, AC, AD, Respectiv AE. Comform Datelor Din Figura, Segmentul FG Are Lungimea Egala Cu: A)2cm
Vrei Să Intri În Echipa Care Se Va Ocupa De Blog-ul Facultății De Jurnalism Și Științele Comunicării. Descrie Interviul Pe Care L-ai Avut Cu Coordonatorul Blog-
Buna Ziua! Am Si Eu Acest Exercitiu Si M-am Gandit Ca Z1*z2 Apartine Lui R Doar Daca Partea Imaginara Este 0, De Unde Rezulta Ca M Ar Fi Tot Un Numar Complex, F
D 72 Si 96. 1 Pentru Fiecare Dintre Cazuri, Scrieţi Mulţimea Divizorilor Comuni Ai Numerelor: a 20 Și 45; b 18 Şi 24; c 60 Şi 84.