RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-01-2018
Matematică
a fost răspuns
cat face 2+1 :9×6+10+92
Răspuns :
Stevebasty
Stevebasty
19-01-2018
2+0,(6)+102=104,(6)
Sper ca te.am ajutat,asa cred ca se rezolva!Succes
Answer Link
Elisa48
Elisa48
19-01-2018
2+1:9×6+10+92
2+ 54+10+92= 157
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Rezolvati Cu Datele Problemei. 1.între O Rezervație Naturală Îngrijitorii Asigură Unui Zimbru Mascul Aceeași Cantitate De Hrana Pe Care O Asigură P
5/24 Din 96 Dau Coroana Și Flow Pe Și Inima
Aparţin Domeniului2. Completează Tabelul Cu Informații Din Text, Potrivit Tabelului Dat,INFORMAȚIICUNOSCUTEINFORMATIICARE DIFERADE CEEACE ŞTIUINFORMATIINOIINFOR
Al Doilea Triumvirat Și Trecerea Spre Principat In Roma. Pls E Super Urgent!!!!!
Clima Romaniei - Aplicatia Nr. 4 (Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Tot Testul Daca Se Poate Va Rog Frumos)
Un Sofer Apasa Pe Pedala De Frana Cu O Forta F De Marime 20N Tija Pistonului Din Cilindrul De Frana Este Articulata Cu Bratul OA Al Pedalei In Punctul B,aflat F
Construiți Un Triunghi ABC, Cunoscand Ca BC=3 <B=60° Si <C=90°
4. Rescrie Propozițiile Înlocuind Pronumele Personale Cu Pronume Personale De Politețe: A. Lui Nu Îi Place Ciocolata Neagră. B. Tu Ești Profesoara Mea.
Complète Les Idées Par Les Pronoms Possessifs Convenables: 1. Mon Chien Est Blanc, ___________ Est Noir. (II E ) 2. Notre Jardin Est Grand, ___________ Est Pet
Cea Mai Mare Parte A Europei Se Încadrează În Zona Biogeografică Temperată,și Cuprinde Următoarele Formațiuni De Vegetație.-