RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog repeeeeede dau Corona.
Răspuns :
Iuliabella1999
Iuliabella1999
18-01-2018
PENTRU VISINE: 15,8 X 8,5 134.3
PENTRU PRUNE: 20,
6 X 7,5 154.5
PENTRU PRUNE A LUAT MAI MULTI BANI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Traduceți Vă Rog Următoarele Cuvinte:mustn't, Must, Shouldn't, Should, Don't Have To, Have To. Cam Știu Ce Înseamnă , Dar Nu Sunt Sigură, Iar Pe google Tran
Analizați Numai Adjectivele Provenite Din Alte Părți De Vorbire. a) "Nici Un Zbor In Atmosferă, pe Zăpada Nici Un Pas " b) Si Apa Murmurîndă In Cale-i Se
Calculati Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Dimensiunile L Si L In Urmatoarele Cazuri: A} L=15 Dm Si L=2/3 Din L B) L=10 Hm Si L=9/5 Din L.
Sfertul Unui Intreg Se Poate Scrie Ca Fractii Egale Astfel:
Determinati A∈R Pentru Care Enunturile De Mai Jos Devin Propozitii Adevarate:a)ecuatia 2x+a=0 Are Solutia-5b)ecuatia -ax+12=0 Are Solutia 1c)ecuatia Ax+a=0 Are
Suma Dintre Primele Doua Nr Pare Mai Mari Decat 100
Calculati Distanta Minima La Care Trebuie Sa Se Gaseasca Un Obstacol Fata De Mine Ca Sa Se Auda Ecoul Sunetului Pe Care Eu Il Emit . Va Rog Mult Sa Ma Ajutati .
Analizati Partile De Vorbire Invatate (Substantiv, Adjectiv, Pronume Personal, Pronume Personal De Politete Si Numeral) Si Puneti Intrebarea:In Curtea Scolii, C
Din Dublul Unui Numar S-a Scazut 20. Rezultatul A Fost Impartit La30, Iar La Noul Rezultat S-a Adaugat 13. Impartindu-l Pe 75 La Ultimul Rezultat, Se Obtine Cat
Model Opinie Fragmentul ,,Puiul" De Ioan Alexandru Bratescu Voinesti