RO Study
👤
Dede206
Dede206
18-01-2018
Matematică
a fost răspuns
care este rezultatul? ma poate ajuta cineva?
Răspuns :
Madeleine0
Madeleine0
18-01-2018
(2017-3²⁰⁰⁷)⁰×2017=
(2017-3²⁰⁰⁷)⁰=1 (orice număr ridicat la puterea 0 este 1)
1×2017=2017
Answer Link
Аноним
Аноним
18-01-2018
Paranteza (toata)= 1
1x2017=2017
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mets Dans Le Bon Ordre: soir/Je/l'/prete/hier/ai/te a/nous/offerts/Il/les les/presentees/lui/as/Tu ne/nous/Elle/pas/apercus/a viennent/lire/Ils/de/le/nous pas/a
Care Este Semnificatia Dialogului? Tatal:Îmi Datorezi Tot Ceea Ce Esti. Fiul:Iti Reproșez Ceea Ce Nu Sunt.
Propozitii In Care Pronumele Aceia Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Proniminal In Cazul Acuzativ , Dativ , Genitiv
O Soba Cu Gaz Consuma 7 Litri De Motorina Pe Zi. Ce Cantitate De Motorinava Consuma Soba La Folosirea Continua A Ei In Timpul Celor Trei Luni De Iarna ( 1decemb
Ma Puteti Ajuta Sa Traduc Aceste Propozitii In Engleza? 1.am Stat In Gradina Cand Mancasem Si De Aceea Nu Auzisem Nimic 2.ieri Mi-am Pierdut Portofelul Si Nu Am
Pe Trei Rafturi Ale Unei Bibloteci Sunt 478 Carti.Pe Raftul Al Doilea Sunt Cu 50 De Carti Mai Putine Decat Pe Primul Si De Doua Ori Mai Putine Decat Pe Al Treil
Ce Elemente Deosebesc Politică Externă Engleza De Cea Franceză??
In 2acvari Sunt 74 Peștișori. Daca In Primul Sunt Cu 14 Mai Putini Decât In Al Doilea .Afla Cați Peștișori Sunt In Fiecare Acvariu?
Numește O Figura De Stil Din Versul: Așteptând Voiosul Soare Ca Pe-un Mire Luminos ".
O Propozitie Cu DE ALTFEL O Propozitie Cu DE ALT FEL!! Dau Coroanaaa!!!