RO Study
👤
Cria2
Cria2
18-01-2018
Limba română
a fost răspuns
ultima bulină. va rog ajutatima
Răspuns :
Ericea1231
Ericea1231
18-01-2018
Fii cuminte!
Fii ascultător!
p.s. Am și eu aceeași carte la romana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii In Care Atributele Sa Fie Exprimate Prin Locutiuni Substantivale Adjectivale, Verbale Si Adverbiale.
Pentru A Confectiona 12 Uniforme Pentru Fete Si 20 Pentru Baieti, S-au Folosit 84 M De Stofa.Pentru 6 Uniforme De Fete Se Foloseste Tot Atata Matrial Cat Pentru
Un Patrat Are Latura De Lungime Esaga Cu Lungimea Laturii Unui Δ Echilateral Care Are Apotema=3√3 Cm.Lungimea Apotemei Patratului Este:a) 6cm b)6√3cm c) 9
Alcatiuti O Propozitie In Care Un Substantiv Sa Fie Precedat De Un Atribut Adjectival Si Sa Fie Urmat De Un Atribut Substantival Genitival.
Complete Par: EN, À, AU, AUX, PAR.J'aime Me Promener .....bicyclette
De Ce Fluviile Siberiene Produc Mari Revarsari Primavara,cand Dezghetul Are Loc Dinspre Izvor Spre Varsare??
Care Sunt Figurile De Stil Din Poezia La Gura Sobei De Vasile Alecsandri : Epitet , Metafora ,personificari Etc
Media Aritmetica A Doua Numere Naturale Este 17,5 Si Unul Dintre Numere Este 7. Determinati Al Doilea Numar.
1. x=12+3*(-5)*(-1): CALCULATI:X²-56²
''ma Asezai Be Un Bolovan La Umbra Si,dus Pe Ganduri,priveamnemiscat Apa Care Fugea.pe Cursul Ei Neoprit , Mi se Parea Ca Fuge Sisufletul Meu : Si O Melancolie