RO Study
👤
Mititel1
Mititel1
17-01-2018
Engleza
a fost răspuns
Exercițiul 1 va rog. REPEDE DACA SE POATE!
Răspuns :
Julianacasttellano
Julianacasttellano
17-01-2018
Pozele fac parte dintr-o poveste numita "Salvat". Tu trebuie sa pui în ordine pozele după cum crezi tu ca s-ar putea desfășura povestea. Și ordinea din carte este corectă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numește Două Caracteristici Ale Satului În desfăşoară Actiunea.
8 Ori 8 Împărțit La 8 Ori 9 Minus 9 Ori 6 Minus 6 Împărțit La 6 Împărțit La 9 Plus 3 Ori 3
Determină Numerele X,y Și Z, Știind Că X Pe 3 Egal Cu Y Pe 5 Egal Cu Z Pe 4 Și X Plus Y Plus Z Este Egal Cu 120.
Am Și Eu Nevoie De O Compunere In Care Sa Descriu Un Vis.In Aceasta Compunere Trebuie Sa Folosesc Următoarele Cuvinte : Uimitor, Neobișnuit, Palpitant, Fericire
Cu Ce Procent Trebuie Micșorat Prețul Unui Televizor Care Costa 1800 De Lei Pt A Costa 1524de Lei?
Cuvinte Din Literele...P..I..A..Z..I...C
XI.3.21. Mihai A Aşezat Timbrele Lui Într-un Clasor. Dacă Ar Mai Aşeza Ojumătate Din Numărul Timbrelor Şi Încă Un Sfert, Numărul Total Al Timbrelordin Clasor Ar
1) Aflați C.m.m.d.c. Și C.m.m.m.c. Pentru Numerele: A) 8, 12 B) 49, 105 C) 30, 48, 76d) 216, 300, 432.Te Rog Ajutor!
Va Rog Dau Coroana Am Mare Nevoie . 3 Trouve Dans Le Texte Un Mot De Sens Contraire Pour Les Mots En Rouge.1.Ce Plat A L'air "appétissant".2.Si Vous Travaillez
Dacă A=0,0(3) Și B=0,0(3) Raportul Lor Este A 10 B 15 C 13 D 12