RO Study
👤
Mogli6
Mogli6
17-01-2018
Engleza
a fost răspuns
Cum se rezolva aceasta problema în engleza
Răspuns :
SebyJr
SebyJr
17-01-2018
Daca ai un cal, scrie "Have you got a horse ?" "Yes i have"
Daca nu ai un cal, scrie "Have you got a horse ?" "No i haven't"
Pls coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Aranjament Floral Compus Din 4 Lalele Și 3frezii Costă 36 De Lei,iar Altul Compus Din 5lalele Si 6frezii Costa 50 De Lei.Află Cât Costă O Lalea Si Cat Costa
Compuneti O Scrisoare Doamnei Profesoare De Lb Romana cine Raspunde Primul Si Corect Dau Coroana
Ce Este Pardoseala Si Din Ce Se Poate Face?
Se Clorureaza Fotochimic Metanul Si Rezulta Un Amestec De Substante Organice Care Contine CH3Cl,CH2Cl2 Si CH4 Nereactionat In Raport Molar De 4:3:1.Cu Acidul Cl
Puteti Sa Imi Scrieti Cate O Propozitie Cu Fiecare Caz(nominativ Acuzativ Dativ Genitiv Vocativ) Si Dupa A Scrieti Ce Caz Este? Va Rogg Am Nevoie Mult
Scrie Genul La:dan Ioana Gemeni Clasa Librarie Doamna Ana Vanzatoarea Vreme Pix Bloc Desen Un Domn
Un Tren Parcurge 8m In 1/2 Secunde.Ce Distanta Parcurge Trenul In 10 Secunde Daca Merge Cu Aceasi Viteza?
Alcatuieste Cate Un Enunt In Care Sa Folosesti Ghilimelele Si Punctele De Suspensie.REPEDE VA ROGGG!!
1).explica Scrierea Cuvintelor Marcate. la Zoo Am Vazut Mai Multe Pasari:O PAJURA,UN STICLETE,O CINTEAZA,UN CORB. imparateasapasarilor,PAJURA S-a Bucuratde Hota
Dați Exemplu De Doua Numere Naturale A Căror Medie Aritmetica Este 13 , Iar Diferența 4