RO Study
👤
Alenudeplus
Alenudeplus
17-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor va rog mult tare tare
Răspuns :
AndreeaAbyLovesMagic
AndreeaAbyLovesMagic
17-01-2018
5:5
30:6
30:5
81:9
21:3
9:9
5:1
12:2
18:2
14:2
4:4
10.2
60:10
45.9
56:8
SPER CA SUNT DESTULE SI SPER CA TE-AM AJUTAT!!!!!!!!! :)))))))))))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Folosind #include <fstream> raspundeti In Limbajul C++ La Urmatorul Exercitiu: Se Da Un Numar Natural Cu Exact Trei Cifre In Variabila A. Se Cere Sa Se S
Va Rog Vreau Și Eu Caracterizarea Lui GOE. VA ROG!!!
O COMPUNERE IN ENGLEZA (15 RANDURI) DESPRE: The Advantages And Disadvantages Waving A Pez .
Adevarat Sau Fals ,DENUMIREA LoCALITATII E LEGATA DE NUMELE UNOR PERSOANE SAU DE EVENIMENTE ISTORICE
3^(x-1) + 3^(x-2) + 3^(x-3) + 3^(x-4) + 3^(x-5) + 3^(x-6)=364
Intr-un Pachet Sunt 1200 De Cutii Cu Medicamente. Fiecare Cutie Continue 8 Folii,iar Fiecare Folie Are Cate 6 Tablete. Tablete Au Fost Impartite In Mod Egal La
Valoarea Morfologica A Omonimelor Urmatoare : "Greseala Lor A Fost CAPITALA" & " Pleaca In CAPITALA Cu Afaceri" &"as Vrea Sa-ti CER Parerea" & "Pe C
De Sub Radical Poate Iesi Un Numar Negativ? Adica Radical Din 4 Poate Fi Egal Cu -2?
Explicati De Ce Nici Tesuturile Si Nici Organele Nu-si Pot Indeplini Functiile Daca Sunt Scoase Si Lasate Libere In Afara Organismului?
Nu Stiu Acest Exercitiu!Va Rog Sa Ma Ajutati! 1.Precizati Modul De Formare Al Uramatoarelor Cuvinte:inaltul,binevoitor,infloritor,bradut,floarea-soarelui,UNICEF