RO Study
👤
Iepuras312
Iepuras312
17-01-2018
Matematică
a fost răspuns
cum se scrie corect no sau n-o?
Răspuns :
Blonblondu7
Blonblondu7
17-01-2018
n-o
...........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Ce Rezultă Din Următoarele Reacţii, Cum Se Denumesc Compuşii Principali Şi Ce Utilizări Au?CH₁+ Cl₂TuminaCH2 CH2+HOHCH CH+HCI->CH-CH2-OH + KMnO4*se Lucrea
3. Dacă Numărul Bromeliaceelor Reprezintă P% Din Numărul Plantelor Acvatice, Atunci Valoarea Numărului P Este….
Daca Adun Un Nr Cu Jumatatea Si Cu Dublul Sau Obtin 70. Numarul Este?
12 Având Date Cinci Puncte Distincte, A, B, C, D Şi E, Care Este Numărul Minim Şi Numărul Maxim De Puncte Noi, Diferite Faţă De Cele Cinci, Pe Care Le Putem Obț
1. Ce Rezultă Din Următoarele Reacţii, Cum Se Denumesc Compuşii Principali Şi Ce Utilizări Au?CH₁+ Cl₂TuminaCH2 CH2+HOHCH CH+HCI->CH-CH2-OH + KMnO4*se Lucrea
Vă Rog Frumos Analizați Predicatele Din Următorul Textmulțumesc Anticipat
1. Julien Aime La Lecture Et Le Tennis, Philippe Adore La Musique Et Caroline Est Passionnée De Jeux. Dressez La Liste Des Objets Qu'ils Vont emporter Dans Un C
Demonstrează Ca Un Triunghi Idoscel Care Are Un Unghi Exterior Cu Masura Egala Cu 120° Este Triunghi Echilateral.( Cu Desen Va Rog Daca Nu Imi Pune 3 In Catalog
VA ROGGG DACA NU FAC ACEST EXERCITIU IMI IAU BATAIE!!!!VA ROG DIN SUFLETUL MEU!!! (Ex 2)
Din Cel Mai Mare Număr Par De 3 Cifre, Scade Numărul De 5 Ori Mai Mare Decât Mai Mic Număr Format Din Două Cifre.