RO Study
👤
Ion347
Ion347
17-01-2018
Matematică
a fost răspuns
dau coroana. 1596×129
Răspuns :
Dariacotiugă08
Dariacotiugă08
17-01-2018
205884
Sper că te-am ajutat!!! :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se considera Functia F:R cu valori In R , F(x)= 2x-1Calculati Produsul P=f( - [tex] \frac{2011}{2} [/tex] ) X F( - [tex] \frac{2009}{2} [/tex] ) X.........
Pentru Un Joc Cornel Si Alin Folosesc 36 Bile Albe Si 54 Bile Negre, Ei Trebuie Sa Imparta Bilele In 9 Grupe Egale . Cate Bile Au Pus Intr-o Grupa? Rezolva Prob
In Tr. Dr. Cateta AB=15 Cm. , Iar Proiectia Catetei AC Pe Ipotenuza =16 Cm. Aflati Perimetrul
Salut!1. Prin Expansiunea Partii De Propozitie Subliniate: Un Teatru Din Londra A Achzitionat Un Dispozitiv, Obtinem:a.subiectivab.completiva Directac.atributiv
Elena A Avut Mai Multe Bomboane.Dupa Ce A Mancat 4 Bomboane,apoi A Mai Primit Inca 13 Bomboane,ea Are 29 De Bomboane. Cate Bomboane A Avut Elena La Inceput ?
Suma A Trei Numere Este 87. Primul Este De 2 Ori Mai Mare Decat Al Doilea, Iar Al Treilea Cu 5 Mai Mic Decat Jumatatea Primului.Afla Numerele.
Într-o Camera Sunt 7 Fete Cu Cate 7 Bagaje Fiecare. În Fiecare Bagaj Sunt 7 Pisici Mari Si Fiecare Pisica Mare Are 7 Pisici Mici . Cate Picioare Sunt In Camera
Va Rog frumos Niste Citate In engleza Despre sora
Am O Adunare De 3 fractii. Prima Are Numitorul X-2 , A Doua X+2 , Iar A Treia 4-x La A Doua.Am Facut 4-x La A Doua = (2+x)(2-x).Intrebarea Este Cu Ce Amplific P
Vreau O Compunere Despre Apa , Cu 9 Randuri ! Multumesc mult ! :)