RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-01-2018
Limba română
a fost răspuns
scrie 5 sfaturi pentru pinocchio
Răspuns :
Anda105
Anda105
17-01-2018
Sa nu minta
Sa asculte de tatăl sau
Sa nu creadă in străini
Sa învețe din greșeli
Sa nu se joace cu focul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvă In Multimea Numerelor Intregi Ecuatiile:a) -5•|x+2|+4=-1. B)-2|x+8|=-12 urgenta Dau Coroana Și 100 De Puncte!!!
La In Concurs De Desen,fetele Trebuie Sa Deseneze Un Cerc În Interiorul Unui Pătrat,dar În Exteriorul Unui Triunghi.Baietii Au De Desenat Un Dreptunghi În Exter
Compune O Problemă Care Să Se Rezolve Prin Două Operații. Vrau Și Rezolvarea Maxim Rânduri 7 .va Rog Ajutați-mă Dau 100puncte Rapid Va Rog.
Alcatuieste Un Text Descriere Unde Trebuie Sa Descrieți Tradițiile Legate De Sarbatorile Pascale
Am Nevoie!!! Urgent! Multumesc!
In Figura Alaturata Este Reprezentat Triunghiul ABC ,cu Nasura Unghiului B Egala Cu 70 De Grade Si AB≡AC . Masura Unghiului BAC Este Egala Cu : A) 30 De Grade B
Va Rog!Precizează Felul Enunțurilor Date Având În Vedere Scopul Comunicării. A) Vrei Să Pleci Deja ?b) Dă -mi Adresa, Te Rog !c) M -a Rugat Să Trec Pe La El .d)
Un Fluture Zboara Din Floarea 1 In Floarea 3, Apoi Din Aceasta In Florea 5. Dupa Cate Zboruri Ajunge In Floarea De Pe Care A Plecat?
9. Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Care Dintre Următoarele Fracții Este Ma Mare Decât Un Întreg? N A.; N N-1 B. N N C. N-1 D. N-1 N-1.
Citește. 6 Explică Dacă Următoarea Secvenţă Are Sens Say Ursul! De Ce?Ra Pid Dau Corona.