RO Study
👤
Gabriela287
Gabriela287
17-01-2018
Matematică
a fost răspuns
dau 20 puncte plsssssss
Răspuns :
Pisicpitika
Pisicpitika
17-01-2018
pai 2,5•2,5= 6,25 acesta e raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fragmentul Despre Masa Tăcerii Te Pune Pe Gândutri.Poți Fi Reporter Pentru Câteva Minute.Pregãtește-te Pentru Un Interviu Cu Maestrul Brâncuși. *3 Întrebări,3 R
Continu Textul Adaugand Doua Propoziti Alcatuite Din Cuvinte Care Sa Contina Grupurile Che Si Chi La Textul De Mai Jos. Dochita Sta In Genunchi Pe Covor.Unchiul
Mama,tatal Si Corina Au Impreuna 90 De Ani. Mama Este De 3 Ori Mai In Varsta Decat Alina Si Cu 6 Ani Mai Mica Decat Tatal. Ce Varsta Are Fiecare?
Ilustreaza,in Cite Un Enunt,sensurile Definite Ale Ajectivului Uscat:1.Lipsit De Umezeala,2.Conservat Prin Deshidratare,3.Fara Seva ?
Mihai,Mihaela Si Costin Si-au Cumparat Culegerea De Probleme Mate 2000. Fiecare Si-a Platit Culegerea Din Suma De Bani Pe Care A Economisit-o. Mihaela A Platit
1)Eu Am O Nașă . Nașa Mea Are Un Baiat . Baiatul Nasei Mele S-a Casatorit . Baiatul Nasei Mele Si Sotia Baiatuli Nasei Mele , Au Impreuna Gemene. Raspndeti La I
Aratati Ca √15 N+17 Nu Apartine Lui Q. E Urgent!
Cineva Care Ma Ajuta?
Scrie Cateva Planuri Pe Care Ti Le Propui Sa Le Realizezi Pentru Noul An Scolar.
Daca Tin Ii Da Surori Sale,Nana,3 CD-uri,amandoi Vor Avea Acelasi Nr De CD-uri. Cate CD-uri Are Fiecare,daca Impreuna Au 32 Cd-uri? Care Este Cel Mai Mare Nr Pa