RO Study
👤
Arabelacrivoi
Arabelacrivoi
14-01-2015
Fizică
a fost răspuns
Care e viteza luminii
Răspuns :
YGY
YGY
14-01-2015
299.792.458 metri/secunda este o constanta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Triunghi Dreptunghic Are Lungimea Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Egale Cu 4 Cm Si Respectiv 9 Cm Inaltimea Triungiului Corespunzătoare Ipotenuzei Are L
Aratati Ca (x-3)*3 - (x*2-9) Totul Suprea X-3 = (x-1)(x-6)
Va Rog Sa Ma Ajjutati Cu Acest Text Pentru Fratele Meu Care Este In Clasa A Doua Alcatuieste Un Text De 7 Enunturi In Care Sa Folosesti Cuvintele Cantece,cobori
Din Suma De 254000000 Lei35% S-au Platit In Bacnote De 50000 Lei Si Cu Procente Mai Putin In Bacnote De 10000 Lei. Ce Suma S-a Platit In Fiecare Fel De Bacnota?
Intr-un Top De Hartie sunt 150 De Coli De Dictando, 120 De Coli De Matematica Si 160 De Coli De Hartie Alba. Determinati Numarul Minim De Coli Pe Care Trebuie
Cum Tai Un Tort Cu Trei Taieturi Astfel Incat Sa Avem La Final 8 Bucati !Sa Va Vad
Cum Tai Un Tort Cu Trei Taieturi Astfel Incat Sa Avem La Final 8 Bucati !Sa Va Vad
Un Soldat Intra La Post La Ora 22:30 Si Iese la Ora 6:30.Soldatul Isi Face Rondul Din Ora In Ora Incepand cu Ora 22:30 Pe Un Traseu De forma Unui Triunghi
Vreau Sa Stiu Formele De Scriere Ale Fractiilor Ordinare
Sunt Eleva In Clasa A Saptea Si Profa' De Romana Ne-a Dat Sa Demonetram Ca Textul "Doua Loturi" Este O Nuvela.Eu Nu Am Inteles Ce Trebuie Sa Fac. Va Rog Ajutati