RO Study
👤
MinnieAna
MinnieAna
16-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Ce figura de stil este ,,vestitul rege"?
Răspuns :
Cgd20
Cgd20
16-01-2018
cred ca figura de stil este epitet
Answer Link
Stefanpopa567
Stefanpopa567
16-01-2018
este epitet sper ca e bun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezultatul Calculului1. 3³+(-2)²-30 Este Egal Cu2. Un Dreptunghi Cu Aria Egala Cu 240cm² Si Lungimea De 80 Cm.Perimetrul Dreptunghiului Este..3. Un Con Circular
Transformati Propozitiile La Diateza Activa La Diateza Reflexiva URGENT Te Duc La Scoala.Ne Corecteaza Greselile.O Ridic De Jos.Il Laud.Imi Aminteste
Pe Un Ecran Este Scris Nr. 34.Dupa Fiecare Minut , In Locul Nr. Afisat , Se Scrie Un Nr. Cu 18 Mai Mare Decat Produsul Cifrelor Sale!Ce Nr. Va Fi Scris Pe Ecran
O Echipa de 10 Muncitori Poate Termina O Lucrare In 20 De Zile. Dupa Ce Echipa Lucreaza 10 Zile, 6 Muncitori Sunt Trimisi Sa Lucreze In Alta Parte. In Cat Timp
Scrieti Verbul A Vedea ca In Exemplu!!EX: A Manca--Mananc(prezent)--mancam(imperfect)--am Mancat(perfect Compus)--mancai(perfect Simplu)--mancasem(mai Mult Ca
Gaseste Folosind Dictionarul De Sinonime Pentru Cuvintelefantastic Tuvarasv Maiastravreascuri Neagra Falnic rai Scump Minune
Calculati:a. 25 Supra 3 - 8 Supra 9 : 4 Supra 27b. (15 Supra4 : 12 Supra 8) : 45 Supra 24
Realizeaza Un Desen In Care Sa Reiasa Importanta Marii Negre Pentru Romani..Am Nevoie De Desene!!
Explica Expresia„peste Toate Au Nins Ani Multi Si Grei
Care Este Cel Mai Mare Nr Natural De 2 Cifre Cu Cifra Unitatilor 8