RO Study
👤
Vănel
Vănel
16-01-2018
Limba română
a fost răspuns
comentați inimă îndrăzneață
Răspuns :
Marianasamoila3
Marianasamoila3
16-01-2018
inima indrazneata:adica are curajul de a face multe lucruri, de ai spune ce simte persoanei iubite, o inima puternica etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Tabăra De Ski Organizatâin Vacanta De Iarna, Sau Dus În Prima Serie 152 De Copii Iar În Seria A 2-a Cu 12 Mai Puțini. Scrie Întrebarea Astfel Încât Problema
1. Cum Se Numește Totalitatea Dictiozomilor? 2. Condriomul Celular Reprezintă.....? 3. Mitocondiile Au Rol În? 4.Cum Se Numește Membrana Vacuolelor?
Exprima-ti Opinia Fata De Conditiile De Munca Si Odihna A Muncitorilor In Epoca Moderna ! Va Rog ! ( Dau Coroana )
3 Fill In The Correct Form Of The Verb To Be.Long FormShort FormIt ......1 L Am 16 Years Old. I'm 16 Years Old2 He ........ From Brazil. He ............... From
Scrieti Patratele Numerelor Naturalrale Cuprinse Intre10 Si 20.
Care Este Mesajul Schiței Lantul Slabiciunilor
Un Sac De Mere Are Masa De 15Kg. Considerând Că Accelerația Gravitațională Are Valoarea De 10N/Kg, Calculează Greutatea Sacului De Mere. * Un Punct 15Kg 150Kg 1
Ajutați Ma Va Rog Și Pe Mine La Acest Exercițiu.Dau Coroana.Am Nevoie De El Neapărat
Ma Puteti Ajuta Va Rog! M-am Gândit La Un Număr. L-am Adunat Cu 10 Și Rezultatul L-am Înmulțit Cu 4. Din Noul Rezultat Am Scazut 100 Și Am Obținut Dublul Număr
Referat În Limba Engleză A Romanului Mândria Si Prejudecata