RO Study
👤
Pampamm
Pampamm
16-01-2018
Limba română
a fost răspuns
O PROPOZITIE CU CUVANTUL ETERN
Răspuns :
Alinutza2345
Alinutza2345
16-01-2018
nu poti avea avea nimic etern.
Viata nu este eterna.
Cred ca te-am ajutat
Answer Link
Miha206
Miha206
16-01-2018
Dragostea mea va fii mereu eternă pentru Andra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate Menționând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: " Când " Spiritul De Echipă Este La Locul "lui" , Totul Devine Pos
Am O Nedumerire! Trebuie Sa Calculez Limita Spre Infinit Din ( Ln X - X^2 ). Nu Stiu Daca Trebuie Aplicata Regula Lui L’Hospital.
Sa Se Calculeza Probabilitatea Ca Alegand Un Elemen N Al Multimii ( 1,2,3,4,5) , Acesta Sa Verifice Inegalitatea ( N²+n≥n! ).
Ajutor Varog Frumos. Care E Ideea Cântecului " Igor Cuciuc - Moldoveni Veniti Acasă" Ajutatima Varog Frumos.
O Veverita A Adunat 40 De Alune Pentru Iarna .Daca A Mancat Un Sfert Din Numarul De Alune Cate Alune Iau Ramas?
Descrieti-mi Va Rog Un Truc De Magie?
Cum Își Va Arăta Copilul Recunoștința Pentru Părinți,cănd Va Fi Mare? 4-5prop
Scrie Un Eseu În Care Să Relatezi Despre Acțiunile Pe Care Le Întreprind Pentru A Proteja Animalul Preferat Durează Eseul...va Rooooooog Sa Nu Fie Lung Eseul De
Continua Propozitiile Astfel Incit Ele Sa Fie Adevarate :a)prin Cintarire Masuram ........b)raportul Dintre ...............unui Corp Si ..........lui Se Numeste
VA ROG URGENT DAU COROANAAAA!!!!!Pe Traseul Pantera Neagra, Andrei Are O Viteza De 2km/h, Iar Durata Unui Joc Este,in Medie, 2 Minute. In Cat Timp Termina Andre