RO Study
👤
Mariaanastasia1111
Mariaanastasia1111
16-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Ex 5 repede vă rog help
Răspuns :
Robtv
Robtv
16-01-2018
apa asterne,iarna,cearceafuri negre.ca sa fie totul mai murdar . si ce nume urat si mare are : APA!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8.Se Citeste Un Intreg N. Verificati Daca Atat El Cas Si Oglinditul Sunt Numere Prime Si Afisati Mesajele Potrivite(limbajul Pseudocod) 9
În Dreptunghiul ABCD,AD=9 Cm Si M(ABD)=60°.Calculati: a) Lungimea Diagonalei Dreptunghiului; b) Masura Unghiului Dintre Diagonale; c) Aria Si Perimetrul Dreptun
Rezumat 1 Pastel De V.Alecsandri
Se Considera Functia F:Z→Z, F(m)=3m-2. a. Precizati Care Dintre Numerele 0/13,23,69,1234,2009 Apartin Imaginii Functiei Considerate. (Stiu Ca Raspunsul Este 13
Pentru Paște, Am Vopsit 30 De Oua.Mama A Vopsit O Treime Din Total ,eu O Jumătate Din Cât A Vopsit Mama,iar Bunica Restul.a)cate Ouă A Vopsit Bunica?b)colorează
J) [tex] \frac{0.5 \div 1.25 + \frac{7}{5} \div 1 \frac{4}{7} - X }{(2.25 + \frac{1}{4}) \div 18 \frac{1}{3} } = 22 \frac{2}{3} = = > \\ \\ .......
In Prag De Sarbatotorile Pascale Elevii Clasei A III Au Incondeiat Oua. Fetele Au Incondeiat Un Nr Incincit De Oua Fata De Nr Oualor Incondeiate De Baieti, Iar
Triunghiul ABC Este Isoscel ([AB] Congruent Cu [Ac]) Iar D Este Mijlocul Lui [AB]și Perimetrul Triunghiului ABC Dacă a)DE=2cm Si Ab=2bc b)DE=3,5 Cm Si Ac=3Bc
Ceva Despre Fata Morgana Va Rog Dau Coroana.
O Compunere Frumoasă Despre Paste Cu Ce Simbolizează Pasca, Ouăle Roșii...........nu Lungă Dar Frumoasă, Coroana Celui Mai Bun Răspuns.