RO Study
👤
Maia78
Maia78
16-01-2018
Limba română
a fost răspuns
pronume de politețe in acest text
Răspuns :
Superoy
Superoy
16-01-2018
EU,EU,TU,EU,EL,TU,EU (eu leam scris pe toate in ordinea care sunt în text)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Produsul A Doua Fractii Este Egal Cu 27/35,iar Una Dintre Fractii Este 3/5.Care Este Cealalta Fractie?b)Catul A Doua Fractii Este 15/14,iar Una Dintre Fractii
Explică Titlul Poeziei Izvorul Nopții Urgent Dau Și Coroana
Transcrieți Secvența Care Conține Trei Adjective
3. Formulează Utima Idee Principala A Textului Corbul Si Vulpea De Ion Heliade Rădulescu
Rezumatul Cu Momentele Subiectului Al Operei ,,PROSTIA OMENEASCA,, VA ROG MULTUMESC
Vă Rog Ajutați-mă, La Ex 1,2,3,4. Dau Coroană, Stele, Inimi Și Follow La Voi Pe Profil
Lungimea Uiui Dreptunghi Este De 12 Pe 5 M, Iar Înălțimea Are 1 Pe 4 Din Lungime. Calculați Perimetrul Dreptunghiului
Un Vas Are Forma Unui Cub Cu Latura Egala Cu 3 Dm. În Vas Se Toarnă 18 L De Apă. Care Este Înălțimea La Care Se Ridică Apa În Vas? VĂ ROOOG! DAU COROANĂ!!
1. Ion Creangă, În Opera Amintiri Din Copilărie, Spune Că Perioada Copilăriei A Fost Cea Mai Fericită: „Așa Eram Eu La Vârsta Cea Fericită Și Așa Cred Că Au Fos
Un Vas Are Forma Unui Cub Cu Latura Egala Cu 3 Dm. În Vas Se Toarnă 18 L De Apă. Care Este Înălțimea La Care Se Ridică Apa În Vas? VĂ ROOOG! DAU COROANĂ!!