RO Study
👤
Domaneantgheor
Domaneantgheor
15-01-2018
Matematică
a fost răspuns
rad121/rad144=
rad 576÷ rad 144=
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-01-2018
........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
I. În Enunțul Vreau Să Mă Gândesc La Alina. Există Verbe: A. La Indicativ Și Conjunctiv Prezent; B. La indicativ Și Condițional-optativ Prezent; C. La Indicativ
6. Pentru 1 Lunie, Violeta A Cumpărat 32 De Baloane Verzi Şi Mov. Câte Are Din Fiecare Culoare, Dacă, Lafiecare 3 Baloane Verzi Cumpărate, Erau 5 Mov?
Am Nevoie Urgentt,dau Coroanaa
Ajutorrrr Va Roggg!!!
2. Choisis À Ou Dans. La Famille Duval Habite...... Vincennes. L'ami De Théo Habite Paris. Il Habite ...... Une Grande Ville. Il Habite un Grand Immeuble. Les G
Va Rogggg Ex 3 Va Rog Mult Dau Coroana Si 25 De Puncte Va Rogggggg
Pentru O Livadă Sunt 323 De Rânduri A Câte 14 Meri Și 132 De Rânduri A Câte 24 De Meri Câți Pomi Sunt În Livadă
4. Explică Rolul Linici De Dialog Si Al Virgulei Din Secventa - Cred, Stăpâne, Că Avem Multe Så Ne Spunem.
Mihnea A Economisit O Sumă De Bani. Jumătate Ii Foloseşte Pentru Aplăti O Tabără În Munții Apuseni, Un Sfert Din Banii Rămaşi În Folosestepentru A-și Cumpăra O
Un Trei Lăzi Sunt 399 De Fructe În Prima Lada Sunt De Patru Ori Mai Multe Decât În A Treia Iar În A Doua Sunt Cât Jumătate Din Prima Lada Câte Fructe Sunt În Fi