👤

Alcătuiți o compunere de 10-15 rânduri care să conțină următoarele cuvinte :cotidian ,stelara ,mirific ,surpriza ,plimbare. Nu a-mi vine in minte absolut nimic va rog ajutatima

Răspuns :

Vouă nu va place cerul noaptea? Cui nu i-ar plăcea ? Acum a devenit un element comun din viata cotidiană , dar inainte era un mister desăvârsit ! Eu simt o forta stelara când ma uit la el! Este ca si cum ai face o plimbare prin univers! Este ceva cu totul si cu totul mirific! Mereu astepti cate o surpriza din partea lui si nu te dezamageste niciodata! Eu una/unul cred ca este vital si il consider cu adevarat o minune!Tu ce crezi?
Intr-o zi de marti am mers la o plimbare impreuna cu prieteni mei. Era ziua mea si au vrut sa ma scoata la un suc si sa ne plimbam putin pentru a- mi arat niste locuri mirifice din orasul in care stau. cand am ajuns la destinatie , adica la un restaurant , acolo m-a asteptat o surpriza. in acel restauran erau toti prieteni mei din toate tarile plus toata familia mea. Era un restaurant cotidian, stiau ca mie imi place acest gen de restaurant asa ca m-am topit de emoti mai ales ca era toata lumea acolo. Acestia mi-au adus multe cadouri si am fost super bucuroasa ca mi-am petrecut ziua de nastere alaturi de familia mea si de prieteni. Am primit o bluza cu multe stele pe ea si chiar pot spune ca era stelara. Acea zii de nastere afost una dintre cele mai frumoase, sper ca si la anu sa fie tot asa.
      sper ca te-am ajutat. pup