RO Study
👤
Ajutor230
Ajutor230
15-01-2018
Limba română
a fost răspuns
subst colectiv cu sufixul arie
Răspuns :
Simona422
Simona422
15-01-2018
Laptarie,papetarie,fanarie.
Sper ca te.am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Scrie Cinci Miliarde Douăzeci Și Unu De Mii Trei
Bună.Ajutațimă Vă Rog Frumos Urgent!Foarte Urgent!De Clasa 5.Cei Numai Care Stiu Engleza.Nu Care Nu Stiu Si Apoi Spune Ca Mie Mia Trebuit Puncte.....Vă Rog!
Perimetrul Rombului ABCD Cu ∡ABC=120° Este De 40 Cm. Fie O∈AC∩BD, M∈AB Astfel Încât ∡AMO=105°, P∈OM∩CD, N Simetricul Lui M Față De Dreapta BD Și Q∈ON∩AD. Stabil
Dacă Prețul Unui Obiect Este De 400 RON Și Se Mărește Cu 10% Iar Apoi Se Micșorează Cu 20% Aflați Prețul După Cele Două Modificări.Va Rog Urgent!!! Dau Coroană,
Descompuneti In Factori Primi Urmatoarele Numere Naturale 15.600,5.775
Fie Mulțimile C(a/ 44a3trei Puncte 3 )D=(x€N /2 La X <16).Aflați (D-C)u(C-D)si (CnD).
B Și C. Va Rog, Dau Coroana!
Cerința După Ce S-a Terminat Școala, Gigel S-a Apucat De Rezolvat Probleme De Informatică Și A Găsit Următoarea: Fie Un Triunghi Dreptunghic. Știindu-se Lungimi
4.Dacă 4 Robinete Umplu Un Bazin În 6 Ore, Atunci 6 Robinete De Același Felvor Umple Bazinul În:A. 3 Ore;B. 4 Ore;C. 9 Ore;D. 12 Ore.
În Rombul ABCD, M(<BAC)= 22°30' Și Înălțimea Are Lungimea De 25 Radical 2 Cm. Calculaţi:a) Perimetrul Rombuluib) Aria Triunghiului ABDVa Rog Mult Ajutatima!