RO Study
👤
Zaitz89
Zaitz89
14-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Cuvint care sa se inceapa cu cuvintul...rar.
Răspuns :
Larisucaly
Larisucaly
14-01-2018
Raritate
Rare
Este bine eu zic ca e bine !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Forma De Superlativ Relativ A Lui ''good''?
Din Freamat De Codru -fragment- cl.4-a Analizati: * Predicatul Verbalsi Subiectul Din Versul " Apa Suna Somnoroasa ", *un Atribut Si Un Complement Din A Doua
Buna Ma Puteti Ajuta Si Pe mine Cu traducerea Acestiu Text? Va Roff Frumosss :)When Laura Decided To Move To A Larger Flat , She Really Wanted To Have. But She
COMPUNERE Cu Titlul CUM E SA FI O STEA PE CER ?/CALATORIE IN COSMON 1 compunere AJUTOR
AJUTOOOOOOR Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa caracterizezi Personajul Din Fabula Vulpea Si Strugurii De La Vontaine
Am Nevoie Urgent De Parere Despre Dezvoltarea Economica A Africii De Sud
IMI TREBUIE REPEDE VA ROG MULT AJUTAI-MA URGENT Imi Trebuie Un Referat Despre Necesitatea Protejarii Animalelor
Suma A Trei Numere Naturale Este 61.Daca Se Imparte Primul Numar La Al Doilea,se Obtine Catul 3,iar Daca Se Imparte Al Treilea Numar La Al Doilea,se Obtine Catu
Alcatuiti Fraze In Care ''daca'' Sa Fie Element De Relatie In Subordonate Cu Urmatoarea Identitate Sintactica : S.B. , P.R., C.D., C.I., A.T., C.Z. ! Urgeent, V
Un Cub Dinlemn( ro=800kg ) Cu Muchia De 75 Cm Se Afla Pe Un Plan orizontal In Fata Unui Mic Prag .ce Forta Treb