RO Study
👤
Viluta
Viluta
14-01-2018
Limba română
a fost răspuns
ce este predcatul?
dati exemple in propozitie
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-01-2018
predicatul este o parte principala a propozitiei care spune ceva despre subiect,aratand ce face subiectul:ex
pasarile zboara,mihai e student,pamantul este rotund,pamantul este subiectul iar este rotund e predicatul.
sper ca am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe O Hartă Cu Scara 1/400.000 Distanța Dintre Două Orașe Este 7,2 Cm.Distanța Reală,în Km,este...
Fie Triunghiul ABC Si [AM] Bisectoarea Unghiului A Cu M Aparține (BC), Știind Că AB=6cm, AC=8 Cm, CM=4 Cm, Determinați BM, BN, PC Unde NM||AC Si NP||AB Cu N Apa
Vârsta Unui Băiat Este De Cinci Ori Mai Mică Decât Cea A Tatălui Său,iar Peste 21 De Ani Vârsta Tatălui Va Fi Dublul Vârstei Fiului Său.Ce Vârstă Are Fiecare ?
1. A) Desenaţi O Dreaptă D Și Punctele A, B, C, M, E, F Astfel Încât A, B € D, C Este Între Ași B, Med. E Aparține Semiplanului Cu Frontiera D Şi Care Conține P
Am Nevoie De Ajutor... Vă Roggg
Sunt 5 Fracti Cu Subunitare Cu Numitorul 6?
1/20+1/25+1/30 Va Rog Rapidd
Ajutati-ma Va Rog. Cum Afli De Cate Ori Se Intalnesc Doua Cercuri Daca Sti Coordonatele Lor Si Raza Lor (fara Sa Afli De Pe Desen) ? Exemplu: C (2;-2), R=4 Se I
Andrei Și Vlad Au Împreună 21 De Ani. Raportul Dintre Vârsta Lui Andrei Și Cea A Lui Vlad Este 2/5 . Aflați Câți Ani Are Fiecare
Aflați Măsura Unghiului Necunoscut Al Unui Triunghi Dreptunghic ABC Cu Măsura Unghiului A Este Egal Cu 90 De Grade Și Măsura Unghiului B 28 Grade Măsura Unghiul