RO Study
👤
Bebe182
Bebe182
14-01-2018
Ed. tehnologică
a fost răspuns
va rog frumos sa mă ajutați
Răspuns :
Andyy77
Andyy77
15-01-2018
diferențe :nevoia este atunci când anumite lucruri sunt necesare
dorința -este atunci când vrei sa faci anumite lucruri
10)Nevoile cele mai importante sunt :explicarea in amănunt a materiilor
-ore suplimentare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Nevoie De 20 De Propozitii La Present Perfect Cu :eat ,drinck ,jump,sleep
La O Fabrica De Creioane , Daca Se Ambaleaza 25 De Creioane Intr-o Cutie ,raman 72 De Creioane Fara Cutie.Daca Se Ambaleaza Cate 32 De Creioane Intr-o Cutie ,ra
As Vrea O Compunere Cu Titlul Ce-ar Fi Daca Am Merge La Mare.
Lungimea Unui Dreptunghi Este De 3 Ori Mai Mare Decat Latimea Sa. Calculati Dimensiunea Dreptunghiului, Stiind Ca Perimentul Acestuia Este: A) 32 M. B) 64 M.
Mama A Preparat 20 L De Suc De Rosii Si Vrea Sa-l Puna In Sticle De Acelasi Fel.Cate Sticle Ar Folosi: a)numai De Un Litru B)numai De 5dl
Redacteaza O Compunere De 2 Pagini Despre Un Moment Din Copilaria Noastra In Care Sa Descrieti Sugestiv Naivitatea Dar Si Inocenta Noastra.
Vrau Si Eu Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Sa Fac Un Text Argumentativ Despre ,,Scene Din Viata De Ieri Si De Azi''
Creeaza Contexte Expresive In Care Sa Folosesti Adjectivele Urmatoare Cu Valoare Stilistica De Epitet: Dulce,stacojiu,adanc,cald,maret,posomorat,tainic.
Cat Face 8-3*radical din7+1pe2ori(3+radical Din7)la patrat?Rezolvarile Complete..
Cat Face 8√2² ?(la Puterea A Doua , Atentie )