RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Salut! Care este ritmul acestei poezii?
Răspuns :
MihaiKlwdfa
MihaiKlwdfa
14-01-2018
Iambic
Sper ca te-am ajutat!:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Prisma Patrulatera Regulata Dreapta Are Latura Bazei De 10 Cm Si Inaltimea Egala Cu 10√2.Aflati Masura Unghiului Format De Diagonala Prismei Cu Planul Bazei.
Cum Introducem Intregi In Fractii?(va Rog Explicatie Complexa Pentru Clasa A5-a)
In ΔDEF Cu M(<A) =90° , Construim Inaltimea DN,N∈(EF) a) Daca DE=3√3 Cm Si EN=3 Cm , Aflati EFb) Daca EF=9 Cm Si FD=3√2 Cm , Aflati FN
Va Rog AjutatimaCare Sunt Adjectivele Si Substantivele Pe Care Le Insotesc Acestea In Urmatoarele Texte :Era Atata Saracie, Ca De-ai Fi Prins Mata De Coada Si-a
5!-4![tex] \frac{x}{y} [/tex]2!
Cat Face 8+8:8 X 0? Eu Stiu, Cel Mai Bun Raspuns Il Primeste Cel Care Raspunde Cel Mai Repede Si Corect ;)
Se Considera Paralelipipedul Dreptunghic Cu Dimensiunile a=5cm , B=4cm Si C=20cm . CALCULATI :A)VOLUMUL PARALELIPIPEDULUI B) ARIA TOTALA A PARALELIPIPEDULUIC)
Din 180 De Elevi Un Sfert Au Note Peste 7 Iar Din Acestia O Cincime Au Luat Premii.
Trei Copii Au Colectionat Pentru Ierbar 157 De Flori.radu A Colectionat45 De Flori ,mihai52 ,iar Doru,restul. Cate Flori Colectionat Doru Rezolvati Prob
Cum Se Afla Procesul De Ionizare La Oxigen ? :)