RO Study
👤
Oanalapatrat
Oanalapatrat
12-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Repedeee ex 10!!!Coronita
Răspuns :
Dinolandia
Dinolandia
12-01-2018
K=5
P=0,1,2,3,4,5
U=0,1,2,3,4,5,6
M=3,4,5,6,7,8
N=4,5,6,7,8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare? Să Se Rezolve Prin Metoda Figurâțică
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
Buna, Ar Putea Cineva Sa Ma Ajute Cu Rezolvarile La Primul Sau La Al Doilea Subiect?
"1 Dreapta Din Figura De Mai Jos Reprezintă Graficul Unei Funcții F:R→R, F(x) = Cx+d. Determinați Mulțimea S = {xe R/f(x)<0}A(1/2;-1) B(1,1)
Stând În Pădure Fetița A Observat Că La Un Interval De Cinci Minute Pe Cer Apare Un Nor De Câte Ori Apare Norul Într Un Sfert De Oră?
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial