RO Study
👤
Andruta131
Andruta131
11-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Ma poate ajuta si pe mine cineva ?
Răspuns :
Diandramelisa
Diandramelisa
11-01-2018
1.B
2.C
3.B
4.B
5.B
6.A
7.B
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună!Cine Ma Poate Ajuta?App Primeste 100 De P Si Coroana!!(daca Inteleg Cv!)Multumesc !!!
4.Spune Care Sunt Cele 2 Forme Ale Vaporicirii Şi Explică Diferența Dintre Ele.
Cuvântul Albeața Din Secvența:,,Albeața Lor De Trandafiri” Și Cuvântul Scăldate Din Versul ,,scăldate N Razele De Sus”sunt Formate In Ordine Prin: a-derivare C
Sin Stânga, Transcrie Un Pasaj Din Text Care Te-a Impresionat. În Dreapta, Motiveazăalegerea Făcută: La Ce Te-a Făcut Să Te Gândeşti?, Ce Ai Simțit Când L-ai Ci
Am Mare Nevoie De Ajutor! Mă Puteți Ajuta Cu Partitura Cu Notele Muzicale A Cântecului ,,E Sărbătoare Și Răsună Muzica “ Dau Coroană , 100 De Puncte Și Mă Abone
Se Considera Triunghiul Echilateral ABC Si Punctele D Si E Situate Pe Laturile BC, Respectiv CA, Astfel Incat BD=CE. Daca AD Intersectat Cu BE = F Determinati M
SUBIECTUL AL II-LEA20 De PuncteImaginează-ți Că În Săptămâna „Şcoala Altfel" Ai Vizitat O Grădină Zoologică. Redactează Untext Narativ, De Cel Puțin 150 De Cuvi
Clasa A IX-aCu Explicații, Vă Rog!Măcar Un Subpunct.
Trebuie Sa Faci O Compunere In Functie De Imaginile De Aici... Imaginile Nu Sunt In Ordine.. este La Logica Compunerea.! multumesc!
ABCDEFGH Este O Prisma Patrulatera Regulata Avand Muchia Bazei De 6 Cm Si Inaltimea De 8 Cm . a)aratati Ca Aria Sectiunii Diagonale A Prismei Este Egala Cu 48√2