RO Study
👤
Mc2
Mc2
11-01-2018
Matematică
a fost răspuns
vă rog foarte frumos să mă ajutati!
Răspuns :
Cvlad550own4i5
Cvlad550own4i5
12-01-2018
a)366
b)663
c)(7x2)-14=
=14-14=
=0
In concluzie numarul este 663 366. Sper ca te-am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Обьясните Цитату Как Понимаете ,хотябы 5 Предложении ,дам 35баллов<<Человек Может Умереть, Нации Могут Возвышаться И Падать, Но Идея Продолжает Жить».
Faceți O Compunere De 150-200 De Cuvinte Despre Peisajul De Mai Jos
Analizeaza Toate Cuvintele Din Propozitiile De Mai Jos . Le Dadusem Vrabiutelor Si Gugustiucilor Sa Manance . I-am Adus Mancare Si Pisicii,dar Ea A Vrut Sa Pri
3. Îmbogăţeşte-ţi Vocabularul, Completând Tabelul. Cuvinte Cu Acelaşi Sens A Trudi A Bit A Munci A Învinge A Izbuti Vesel Repede Furtunos Cuvinte Cu Sens Opus A
6. Alcătuieşte Un Enunț Negativ În Care Substantivul Tabără Să Fie În Cazul Acuzativ, tu Funcţie Sintactică De Nume Predicativ Şi Un Enunţ Imperativ În Care O F
Vă Rog Ajutați-mă ! Ofer 50 De Puncte ! Dau Coroana Dacă Este Corect ! Realizați O Scrisoare Către A.N.P.C
Imaginează-ți Că Textul D-l Goe... Ar Urma Să Fie Ecranizat Din Nou, Dar Evenimentele Şi Personajele Ar Fi Transpuse În Zilele Noastre. Ce Ar Trebui Modificat?
Propietati Ale SUBLIMARII Si DESUBLIMARI
Compune Un Text În Care Să Folosești De Cât Mai Multe Ori Verbele „fii” Și „nu Fi”. Tu Vei Stabili Tema Compunerii.
44. Se Consideră Funcțiile F: R→ R, F(x) = X + 2 Şi G: R→ R, G(x)=2x+3. A) Trasați Graficele Celor Două Funcții În Acelaşi Sistem De Axe De Coordonate Şi Aflaţ