RO Study
👤
BemmaSidor
BemmaSidor
10-01-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coronita!
Răspuns :
TheKingLuca
TheKingLuca
10-01-2018
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieri Sub Forma De Fractie Zecimala Următoarele Numere Raționale a) 1,26 b) -0,25 c) 0,(23) d) 2,1(3) Ma Ajutati Si Pe Mine ??
Compune O Problema Inspirat/ă Fiind De Cuvintele Magice Ale Acestei Zile. Cuvinte Magice: Mocanița,apă De Munte Va Rog,ajutati.ma
Ce Inseamna Semnul ∫ ?
Cate Jumatati De Kilogram Sunt In : 20 Kg?
Sa Se Calculeze Coeficientul Lui X^3 În Polinomul P (X) = (1+X)^7(1 − X)^4. (a) 17; (b) −9; (c) 13; (d) −11.
Va Rog Frumos Sa Mi Analizatii Toate Cuvintele Din Propozitie Cat Mai Repede .va Rog Frumos...... Parintii Cristinei Ii Verifica Zilnic Toate Temele.
La Un Depozit De Lemne Se Af;a 576t Lemne .in Prima Zi S-au Vandut 570g,iar A Doua Zi 2000kg Lemne.cate Chintale De Lemne Au Ramas In Depozit?
Am Nevoie De 3 Argumente Contra Teoriei Evolutiei A Lui Darwin.Dau Multe Puncte,este O Tema De Vara PS:Va Rog,fara Tampenii Cu Biblia Sa Dumnezeu
Formati Adjective Din Urmatoarele Substantive Batranete- Tinerete- Verdeata- Bunatate- Harnicie- Visina- Bogatie- Haz- Lemn-
Dupa Ce Parcurge Doua Cincimi Dintr-un Drum,un Calator Constata Ca Are De Parcurs 3 Km Pana La Jumatatea Drumul.determina Lungimea Drumului.