RO Study
👤
Vero87
Vero87
09-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de răspuns urgent acum
Răspuns :
Printesadegheata
Printesadegheata
09-01-2018
in prima coloana se schimba de la mare la mic adica (descrescator)
in a doua la fel descrescator
in a treia de la mic la mare adica (crescator)
si in a partea la fel crescator
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Atomii Unui Element Chimic Au 12 Protoni In Nucleu. Electronul Distinctiv Al Acestor Atomi Se Află:a. În Stratul 2 (L);c. Într-un Orbital P:b. Intr-un Orbita
4.Adunarea Numerelor Naturale Și Relația De Ordine < Sunt........,adică Sunt Legate Prin Următoarele Proprietăți:
Completeaza Careul Inlocuind Prima Litera A Fiecarui Cuvant Cu Alta Litera Astfel Incat Sa Obti Cuvinte Cu Sens
Va Rog!.Epiderma La Plante Reprezintă Un Ţesut De ……………...………………….............. Iar Sangele Reprezintă Un Ţesut Aninal .........................................
Informați Despre Coroană Virus !!!!!Vă Rog Repede Dau Coroană!!!!
Intr-o Clasa Sunt 25 De Elevi,5 Nu Cunosc Engleza, 6 Nu Cunosc Franceza, 7 Nu Cunosc Germana Si 4 Nu Cunosc Spaniola. Cati Elevi Cunosc Toate Cele 4 Limbi?
DAU COROANA . Este Atasata O Poza
Se Considera Sirurile 2010,2006,2002,...,2 Si 2010,2002,1994,...2. Determinati Cati Termeni Comuni Au Cele Doua Siruri.
Vă Rog Frumos...am Nevoie De Un Raspuns Bun...dau Coroana...de La 3-7 Dar Faceți Doar Ce Știți...doar Va Rog
Radu Merge La Cumpărături Împreună Cu Mama Sa. Știind Ca Mama Are În Portofel Bancnote De 5 Lei 10 Lei 50 Lei Și 100 Lei Și A Făcut Cumpărături De 750 Lei Scrie