RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog repeeeeede am nevoie
Răspuns :
Lovingo1
Lovingo1
09-01-2018
ai raapunsul in imagine sper ca se vede
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Efectuati Transformarile:a)53 Km=: : : : : : : : : : : :m;b)500 Cm=: : : : : : : : : : : :m0,037 Dam=: : : : : : : : : : : :cm;d)2,5 M2=: : : : : : : : : : :
Efectuati:a) (-5xy)³;b) -5(xy)³; C) (√2x²y³)²; D) (1,6xy²)²;e) 6(xy)²*(x²y)³; F) [0,(3)ab]²*[0,(4)bc]³;
Dintr-un Grup De Copii,fetele Reprezinta Jumatate.daca Ar Mai Veni In Grup 3 Fete Atunci Nr Lor Ar Fi Egal Cu Cel Mai Mic Nr De Doua Cifre Impar.cate Fete Si
Salut! Vreau Si Eu Un Text De 6-8 Propozitii SIMPLE Cu Titlul: In Livada. REPEDE!!!
Alcatuieste O Propozitie In Care Adverbul De Mod "asa "sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Adverbial
Vreau Explicatia Motto-ului : Daca Vrei Sa Fii Fericit O Clipa Razbuna-te; Daca Vrei Sa Fii Fericit O Viata Iarta!
Am Nevioie De Un Sfiat. As Vrea S Eu O Pronpozintie Sa Concontina Cuivantul MAHMUREALA. Via Roooog Ieu Samid Ati Si Mie.
Transformati Propozitia De Mai Jos In Propozitii Simple. ...Pe Cerul Ultramarin Mai Multi Corbi
O Compunere De 5 Randuri In Care Sa Redactezi Portretul Unui Baiat Strengar In Care Sa Scrii Calitatile Si Defectele Acestui Copil
Va Rog Ajutatima ... Va Dau Puncte ! Afla Valoarea Lui M :(248 X 21 ) - M =87 X 16 m + ( 26 X 13 ) = 635