RO Study
👤
Ghiozy
Ghiozy
09-01-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog!!! am tot incercat și nu îmi iasă nimic...
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
09-01-2018
Am atasat rezolvarea!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește 3 Poezii De Ale Lui Eminescu Și Spune Impresiile Create De Ele.Va Rooog!!!!Dau Coroana
Scrie Următoarele Fracții Sub Formă (a/b)²: A) 49/100; B) 169/100; C) 25/36; D) 9/25; E) 121/144 F) 289/100; G) 441/100 H) 81/100. 000; I) 9/10. 000COROANA.
Imaginati-va Ca Sunteti Mici Scenaristi Intrati In Pielea Personajelor Si Concepeti Un Dialog Intre Substantele Nutritive Despre Care Ati Invatat
Ăţi Inc. 6 In Tabelul De Mai Jos S-a Înregistrat Numărul Turiştilor Din Vacanța De Vară. Observă Datele, Apoi Rezolvă Cerințele: ● Ţara Cu Cei Mai Mulți Turiști
Lucrați În Grupe De Patru Cinci Elevi Alcătuiți Cuvinte Noi De La Cele Menționate În Coloana Din Stânga Adăugând Sufixele Potrivite Din Coloana A Doua Urmăriți
Transcrie Enunțurile,adăugând Fiecărui Substantiv Subliniat Un Adjectiv Potrivit.
RRRRRRRREEEEEEPPPPPPEEEEEEDEEEEEEEE
Redactează O Scrisoare Adresată Celor Mai Bun Prieten În Care Ili Povestești Primul Act Dependențăofer 20de Puncte
Compunere În Care Sa Folosești 5 Cuvinte Derivate De Prietenie Și 2 Cuvinte De Compunere. Tematica Este Brățările Prieteniei Am Nevoie Urgent De Un Raspuns
Dau Coroana!!! 20 Puncte!!! 5. Alege Din Text Cinci Substantive Şi Cinci Verbe. Scrie Un Scurt Text În Care Să-ți Imaginezi Cum A Apărut Un Nume De Sat, Oraş,