👤

Va rog ajutati-ma cu exercitiul asta, de tradus in romana si de completat va rog, ms. Dau coroana!! Imi trebuie cât mai repede va rog. Msss, helppppp meee pls!!!

Va Rog Ajutatima Cu Exercitiul Asta De Tradus In Romana Si De Completat Va Rog Ms Dau Coroana Imi Trebuie Cât Mai Repede Va Rog Msss Helppppp Meee Pls class=

Răspuns :

Cand dnul si dna Delaventure vor debarca Clara si Nicolae vor fi acolo ca sa ii intampine.Ei ii vor ajuta pe copii sa faca pregatirile pentru Craciun.
-Vom comanda branza, spune bunicul.Voi veti merge la laptarie , Eu, la randul meu,voi merge sa comand tortul buturuga la cofetarie.
Bunica propune: Tu, Nicolae, vei merge la florarie, vei aduce un trandafir frumos pentru mama.

débarqueront, seront, aideront, commanderons, irez, j'irai, tu iras, tu apporteras
-...debarqueront...seront...
-...aideront...
-...commanderons...irez...j'irai...
-...iras...apporteras...

-Cand Domnul si Doamna Delavanture vor debarca,Nicolas va fi acolo pentru a-i astepta.
-Ei isi ajuta copiii sa pregateasca totul pentru Craciun.
-" Vom comanda branza",spune bunicul."Voi veti merge la laptar.La randul meu,eu voi merge sa comand (tortul) buturuga de la cofetar."
-Bunica propune:"Tu,Nicolas,vei merge la florarie,vei aduce un trandafir frumos pentru mama."