Răspuns :
Sărbătorirea de Crăciun a fost foarte frumoasă. De când am început sărbătoarea Crăciunului. Am început să mă pregătesc pentru sărbătorile de Crăciun, decorând bradul și casa cu multă lumină colorată. Ajunul Crăciunului a venit cu colindele care ne-au cântat un fel și un fel de colinde românești, iar cu aceste colinde a venit spiritul acestei sărbători.
În seara nopții am pregătit împreună cu mama și bunica mâncăruri tradiționale. În acea seară, a venit Moș Crăciun, care era foarte tânăr
Apoi a doua zi a venit Crăciunul care a trecut foarte.
Coroniță?
În seara nopții am pregătit împreună cu mama și bunica mâncăruri tradiționale. În acea seară, a venit Moș Crăciun, care era foarte tânăr
Apoi a doua zi a venit Crăciunul care a trecut foarte.
Coroniță?
Sărbătorirea de Crăciun a fost foarte frumoasă. De când am început vacanța de Crăciun. Am început să mă pregătesc pentru sărbătorile de Crăciun, decorând bradul și casa cu multă lumină colorată. Ajunul Crăciunului a venit cu colindele care ne-au cântat un fel și un fel de colinde românești, iar cu aceste colinde a venit spiritul acestei sărbători.În seara nopții am pregătit împreună cu mama și bunica mâncăruri tradiționale. În acea seară, a venit Moș Crăciun, care era foarte tânărApoi a doua zi a venit Crăciunul care a trecut foarte repede și sa sfârșit de Crăciun. sper ca te-am ajutat