RO Study
👤
Ileana1111
Ileana1111
08-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Vă rog!
Rapid!
P.S. Dau coroană!
Răspuns :
Pflory
Pflory
08-01-2018
Bradul este descris ca un arbore sfant ,ce semnifica vesnicia,. Sentimentele exprimate fata de acesta sunt : de iubire,de incredere,si de melancolie. Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Dati Exemple De Problrme Cu Virgula Usoare?De Clasa A V-a Semestrul 2. Va Rog Urgent
Scrie O Reteta In Care Sa Folosesti Numeralele: 1,30,5,100,250
Calculati:√3/2+4/4+5/6+6/8+...+100/196-(1+1/2+1/3+1/4+...+1/98) ( Tot Sub Radical)./-linie De FractieVA ROG CALCULUL COMPLET
Ajutatima Va Rog Sa Rezolv Exercitiiile La Tema Combinatorica Cu Combinari
Care Este Lexemele Din Cîmpil Semanti Al Cuvintului ,,albina"
Imaginati.va. Ca Trebuie Sa Convingi Un Scolar Ca El Ju Are Numai Drepturi Ci Si Indatoriri...Repedee
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Prezinti O Intamplare Imaginara Petrecuta Intr-o Pestera.
Precizati Valoarea De Adevar A Fractiei 91 Supra 119 Este Ireductibila.vreau Sa Imi Spuneti Daca Este Adevarata Sau Falsa Si Vreau Si Rezolvarea Cum Ati Aflat.
DAU COROANA DACA MA AJUTATI! PRECIZATI VALOAREA DE ADEVAR 2 SUPRA 3 =4 SUPRA 6=6 SUPRA 8.
Un Bazin Are Forma De Prisma Dreapta Cu Bazele Patrate Cu Muchia Bazei De 2m Si Inaltimea De 1 M -In Cat Timp Se Goleste Bazinul Plin Printr-o Vana Cu Debitul 4