RO Study
👤
Floryvhvvcgbvgg
Floryvhvvcgbvgg
08-01-2018
Limba română
a fost răspuns
ex 3 va rog frumos!!!
Răspuns :
Ione1823
Ione1823
08-01-2018
a) unde locuia bunicuța scufiței roșii?
b) ce făcu vizitiu?
c)ce facea surâsul mamei?
Answer Link
Kayra711
Kayra711
08-01-2018
a) Unde locuia bunica Scufitei rosii?
b) De unde se dadu vizitiul jos?
c) Cine ma gadila la crestetul capului?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
0,063:1,26= Sa Fie Esplicit Va Rog
Imi Zice Si Mie Cineva Cu Cuvinte Ca Re Sa Contina Hiat: A-e:e-a:e-e:i-i:o-e:o-o:u-e
Formulati Enunturi In Care Substantivul Icoana Sa Fie Atribut
In Trapezul Dreptunghic ABCD, M(<A)=m(<D)=90°,AB<CD ,iar ABsi CD Sunt Direct Proportionale Cu Nr. 2 Si 3.Se Stie Ca BD_|_ BC,iar AD=3√5.a)Determinati A
Doua Nr A Si B Insumate Dau 792. Aflati Nr Daca B Este Mai Mare Decat A De 7 Ori.
Sti Cineva Cuvinte Compuse Care Sa Denumeasca:a)evenimente Istorice:b)institutii:c)scriitori Romani:d)organizatii:e)orase:
Faptura-mi Cristalina =figura De Stil+semnificatiaMandrul Diamant=figura De Stil+semnificatiaOchii-ti,doi Luceferi-semnificatiaDe Nu Vrei Ca In Viata Sa-ti Fie
Am Nevoie De Ajutor La Urmatoarele Probleme:1.Bunica Are In Curte 80 De Gaini Si Rate.Numarul Gainilor Este De 7 Ori Mai Mare Ca Al Ratelor.Cate Gaini Si Rate A
Un Corp Are Masa De 3000 Kg Este Urcat Uniform Pe Un Plan Inclinat Cu Lungimea De 10 M Si Inaltimea De 5???Aflati Lucrul Mecanic Util,lucrul Mecanic Consumat
Care Este Cea Mai Buna Metoda De A desena Animale , Gen Cu Linii Si Patrate Care Dupa Le Stergi Etc.... si Vreau Raspunsuri Si La Oameni