RO Study
👤
Caty2001
Caty2001
07-01-2018
Engleza
a fost răspuns
There is nothing difficult for me.
Traduceti
Răspuns :
Simonaiulia
Simonaiulia
07-01-2018
There is nothing difficult for me .= Nu este nimic dificil pentru mine .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Imi Trebuie Doua Propozitii In Care Pron. Pers. La Pers. AIII-a ,masculin Forma Accentuata Are F.s. De Complement Direct In Cazul Ac Si F.s. De A.s.g In Ca
Un Număr Este 17 325. Al Doilea Număr Este Cu 17 303 Mai Mare . Care Este Suma Celor Două Numere ?
Text Argumentativ Despre Modul In Care Societatea Contemporana Redefineste Familia!!!!!!!!!!!!!!!! Ceva Idei?
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Cu Privire La Spectacolele Cu Delfini.
Ce Inseamna Expresia,,Ea Stia Ca Ochii Duc Si Mintea Intoarce;ca,vazand Multe,stii Destule Si Ai De Unde Da Si La Altii". Va Rog Repede!Dau Coroana Si 10puncte
Produsul Vecinilor 60este
Un Treptungi Are Lungimea De 38 Cm ,iar Latimea Cu18 Cm Mai Mica ,are Acelasi Perimetru Ca Si Al Patratului Aflati Latimea Patratului?
Îmi Trebuie O Compunere Despre Nativul Din Capricorn,vă Rog. Aş Face-o Eu Dar Eu Ştiu Chestii Doar Despre Zodia Şi Ascendentul Meu (scorpion-vărsator). Mulţumes
In Prop:"Sa Pui Cuvertura Deasupra!" Deasupra Ce Este Ca Parte De Vorbire? in Prop:"Plutea Deaspura Apei."deasupra Ce Este Ca Parte De Vorbire? in Prop:"In Drea
Vreau Și Eu Un Nume De Floare Care Începe Cu Litera E