👤

Am nevoie de o compunere cu titlul Marea

Răspuns :

MAREA
Marea este un loc uimitor unde poți merge cu familia sau cu prietenii. Ei îți sunt mereu alături, îți fac amintiri pe care nu o sa le uiți niciodată. Locul acesta este super tare, poți face o grămadă de lucruri și în plus uiți de toate necazurile tale și te distrezi.Cand ești la mare, dai petreceți de zi pana seara. Atunci când revin la mare, în fiecare an, îmi readuc aminte de toate trăsnile pe care le-am făcut și parca îmi vine sa le fac din nou
(Nu știu dacă este ceia ce vrei tu, știi la compuneri ma pricep, dar am rămas fără idei la ceasta compunere)
Succes :)
Marea

Sunt foarte entuziasmata căci merg la Marea Neagră.Nu am mai văzut pana acum vreo mare in realitate,ci doar in poze.
Când am ajuns in stațiunea Mamaia ne-am cazat la un hotel.De pe balconul camerei in care stăteam se putea vedea marea.Era superba.Valurile erau mici,razele Soarelui se oglindeau in ea,iar apa era foarte curată.
După ce am luat prânzul ne-am dus la mare.Toata ziua am stat in ea balacindu-ma plină de voie buna.Apa era destul de calda așa ca nu mi-a fost frig.
A fost cea mai frumoasa vacanța pe care am avut-o.