RO Study
👤
12DENIM34
12DENIM34
04-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog , urgent , ex 2 !!!
Răspuns :
Jasmine03
Jasmine03
04-01-2018
MN l.m. in triunghiul ABC=> BC = 2×MN= 4.5 ×2 = 9 cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lectia:notiuni De Trigonometrie In Triunghiul DreptunghicEX:inaltimea Trapezului Dreptunghic ABCD Cu AB||CD,AB<CD,m(<A)=90grade,este De 15cm,iar TgC=0,6cm
Alflati Lungimea Diagonalei Unui Patrat cu Latura De 3 Cm
Perimetrul Unui Triunghi Este Egal Cu 240 Cm.Stiind Ca Laturile Sale Sunt Direct Proportionale Respectiv Cu Numerele 4;6 Si 14 Aflati Lungimile Laturilor Triung
Va Rog Am Nevoie De O Compunerede 15-20 De Randuri In Care Sa Descriu Un Peisajcare Te-a Impresionat .In Compunere Trebuie Sa Prezint Doua Trasaturi Ale Peisaju
Clasa A V-a , Matematica:Un Pieton A Parcurs In Prima Zi 21,35 Km , A doua Zi Cu 7,3 Km Mai Mult Decat In Prima Zi, Iar In A Treia Zi Cu 10 Km Mai Mult Decat In
Buna Am O Tema La Tehnologica Despre Drumul Lemnului Pana Sa Ajunga Mobila .Imi Trebuie Un Referat De O Pagina . MERSI :)
Daca 2/6 Din Lungimea Unui Dreptunghi Este 180 M Si 3/5 Din Latime Este 90 M Afla Perimetrul Uni Alt Dreptunghi Avand Lungimea Egala Cu Diferenta Dintre Laturil
Clasa A V-a , Matematica: Media Aritmetica A Fractiilor Zecimale 5,903 , 7,23 , 90,2
Ma Puteti Ajuta Am O Ecuatie Si Nu Prea Ma Descurc Cu Ea√18-√6=√2
In 3 Cutii Sunt Creioane:in Prima Cutie Sunt Cu 8 Creioane Mai Multe Decat In Celelalte La Un Loc Iar In A Doua Cu 8 Mai Putine Decat In A Treia Cutie.Daca In A