RO Study
👤
Spinucatalina
Spinucatalina
02-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog .Am nevoie urgent!!!
Răspuns :
MaestraCifrelor
MaestraCifrelor
02-01-2018
Metoda reprezentarii grafice
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie N,p Apartine N Si X=(-1) La Puterea N+1 × 1/2 + (-1) La Puterea N × 1/3 +(-1) La Puterea P × 1/6. Calculati X , Daca A.n Si P Nr. Pare B.n Si P Nr. Impare
Un Dreptunghic Are Dimensiunile Direct Proporționale Cu Numerele 3 Și 4 Iar Perimetrul Este Egal Cu 42 Cm.Calculați Aria Dreptunghiului
ALCATUIESTE UN TEXT CREATIV IN CARE SA INTRODUCI CUVINTELE:BUCUROS,INTALNIRE,SOARE,MINUNAT,BICICLETE,PRIETENI. DA-I UN TITLU POTRIVIT.
Imi Puteti Da Va Rog 30 Omonime Paronime Si Cuvinte Derivate?
Exercițiile 8,9si 10 Va Rog Urgent Dau Coroana
1. Suma A Trei Numerenaturale Consecutive Pare Este 252. Determinati Numerele. 2.Suma Dintre Dublul Si Triplul Unui Numar Este 85. Care Este Numarul Cautat? 3
Exact Pe Dos ! Indica Antonime Formate Cu Ajutorul Prefixelor De La Urmatoarele Cuvinte : Ex: Cinstit-necinstit ,armonic, A Incaleca, Perfect, A Mosteni, E
Ca Re Este Antonimul Lui Urgisit
Stiind Ca Raportul Dintre Diferenta Si Suma A Doua Numere Este 1/7(adica 1 Supra 7)..aflati Raportul Celor Doua Numere...dau Coroana Celui Mai Concret Raspuns
Alcătuiește Propoziții Încât Următoarele Verbe Sa Fie Predicare Verbale: Desenez, Scrie, Citește Croșetează, Răsare, Împodobește, Lucrează, Taie.