RO Study
👤
Amy192837
Amy192837
21-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Scrie rezolvarea ecuaţiei : z2 = -1.
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
21-12-2017
z²=-1
i²=-1
z²=i²
z=i
.................................
Answer Link
Аноним
Аноним
21-12-2017
z^2=-1
I^2=-1
Z^2=i^2
Z=i
Sper sa te ajute!
Coroana??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Răspunde La Toate Fișele (sunt 5) Le Dau Coroana Si Puncte!! Vrg
Am Nevoie De Ajutor Urgent! AM UITAT CU TOTUL CA TREBUIE SA TRIMIT TEMA PENTRU AZI, CHIAR DACĂ ESTE VACANȚĂ. MA POATE AJUTA CINEVA? Ofer 60 De Puncte!!!!!
Un Amestec Echimolecular De Alcan, Etena Si Alchina Contine 14,29% Hidrogen. Alchina Are O Masa Moleculara De 2,5 Ori Mai Mare Ca Alcanul Din Amestec. Alcanul E
Se Citesc Doua Nr. Naturale X Si Y Cu Cate 3 Cifre Fiecare. Sa Se Genereze Numarul A Format Din Cifrele Lui X Si Y Parcurse Incepand Cu Prima Cifra A Lui X Apoi
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cu Aceste 3 Probleme???Problemele 13,14 Si 16!!!DAU COROANAAAA!!Va Rog Urgenttt
Dacă Un Amestec Cu Raportul Molar Etena : Acetilenă : Hidrogen De 1:1:4 Se Trece Peste Un Catalizator De Ni , Variația Procentuală De Volum Este ? Răspuns : 50
Descazutul Este Cu 15 Mai Mare Decat Dublul Scazatorului.Scazatorul Reprezinta Un Sfert Din Triplul Numarului 4.Efectuează Scăderea.
Ajutați-mă Va Rog!!! ❤️
Scrieti Sub Forma De Puteri: A) (-8)×(-2)³b) (-3)×(-3)²c) (-5)³×(-5)⁶d) (-6)⁰×(‐6)³e) (-7)⁵:7⁴f) (-9)⁴:(-3)²g) [(-2)¹¹:2⁹]h) [(-3)⁴]³:(-3)⁵Este Urgent. Dau Coro
Creeste Periodicitatea Desfasurarii Jocurilor Olimpice Odata La 4 Ani Odata La 2 Ani Odata La 4 Ani 4 VA ROG URGENT La. Ed.fiz