RO Study
👤
Elisa45
Elisa45
20-12-2017
Matematică
a fost răspuns
secolul lui 2001
Va rog
Răspuns :
Amaliadinca200
Amaliadinca200
20-12-2017
Secolul 21.
Sper ca te-am ajutat! Mult succes
Answer Link
Аноним
Аноним
20-12-2017
2001 are secolul
XXI ( 21 )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Impartirea A Doua Nr Nat, Se Obtin Catul 235 Si Restul 7. Impartitorul Este Un Nr Par De O Cifra. Deimpartitul Este: 100 1645 1887 241 P.S: Daca Puteti Sa Im
Scrie Un Eseu De 1 Pagina , In Care Sa Descrii Metaforic Rolul Inflorescentei In Viata Plantei.Va Rog Mult!multumesc
Ajutor ,urgent!Bunica Este Cu 28 De Ani Mai Mare Decat Mama Lui Mircea,iar Baiatul Este De 9 Ori Mai Mic Decat Mama.Daca Impareuna Au 104 Ani, Cati Ani Are Fiec
Algoritmul De Caracterizare A Unei Zone Naturale
Afla Nr. A Si B Stiind Ca: aa:a+b:b+a+b=29,iar A Este Cu 3mai Mare Secat B
Traduceti In Limba Engleza: Muzica Face Parte Din Viata Mea. Inca De Cand M-am Nascut Pana In Prezent Am Avut Parte De Muzica. Eu Nu Am Un Muzician Sau O Trup
Alcatuieste Cate Doua Enunturi In Care Sa Folosesti:a)doua Substantive Comune Care Denumesc Fenomene Ale Naturii;b)un Substantiv Propiu,nume De Opera Litera.
Va Rog Sa Ma Ajutai Cu Urmatoarea Probema:media Aritmetica A 5 Nr Este 9 Afla Nr . Va Rog Cu Plan
Arheologii Au Gasit O Comoara Cu 800 Monede De Aur,de Argint Si De Bronz.Monede De Argint Erau 126,de 4 Ori Mai Putine Decit Cele De Bronz. Cite Monete Ierau De
Imagineazati Ca Esti Baiatul Din Poveste Si I Transmiti Craiesei Zapezi O Felicitare Cu Ocazia Balului Fulg De Nea ...... Va Rog Este Tema Pentru Maine