👤

URGENTTT AM NEVOIE DE UN RASPUNSSSS,AJUTORRRR

URGENTTT AM NEVOIE DE UN RASPUNSSSSAJUTORRRR class=

Răspuns :

Millo e prietenul meu cel mai bun şi are o mare pasiune pentru roci. Părintii lui sunt geologi, deci pasiunea aceasta este lesne de înțeles, mai ales că a fost incă de mic cu ei pe teren. Are o colecție impresionantă de pietre pe care le ține intr-o ordine desăvârşită, fără pic de praf si cu etichetele puse la locul lor. Printre pietrele sale, sunt şi o turmalină cu forme geometrice perfecte, o bucată de sticlă meteorică şi un fragment mic dintr-un meteorit. E foarte mândru de ele şi povestește oricui este interesat sa ştie povestea lor. Mi-a povestit că rocile se deosebesc între ele prin compoziție, adică ce minerale alcatuiesc o rocă, si prin structură. Este foarte interesant cum se aşează atomii ca să formeze structura unei roci. Millo mi-a explicat, cu multă rabdare, că atomii se aşează în aşa fel încât rezultă cinci sisteme de cristalizare. Intr-o zi, Millo isi doreşte să ajungă sa viziteze alte planete si să descopere lucruri noi şi interesante. Imi place mult in compania lui pentru ca este un copil foarte curios care cunoaşte multe lucruri. Intr-o zi, va ajunge un om printre stele. = 194