RO Study
👤
MariaJ
MariaJ
19-12-2017
Limba rusă
a fost răspuns
Составьте продолжение по следующим схемам.
Răspuns :
Lifegood
Lifegood
19-12-2017
1)Красиво кружатся листья осенние.2)Думаешь я вторая красавица?3)Капают весенние дожди холодные,с утра.4)Жди меня долго.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
30. Află Două Numere Ştiind Că, Dacă Îl Împarţi Pe Primul La Al Doilea Obţinem Catul 3, Iar Suma Lor Este 80.Va Rog Ajutați Mă Cu Întrebări
3) Scrie Simbolurile Corespunzatoare Traseului Stiind Ca Acesta Corespunde Ordinii Crescatoare A Fractiilor. 1|8 2|8 3|8 4|8 Pana La 10|8
3. Selectează Secvențele În Care Este Realizat Portretul Fizic Al Maitreyiei. Ce Impresie Îi Face Lui Allen, În Momentul În Care o Zăreşte Aşteptând În maşin
Știu Că Unele Sunt Rezolvate Doar Că Nu Cred Că E Bine Cum Am Făcut! Dau Coroană Oricui Îmi Explică Cum Se Face
2. Rezolvă Problema. Grupă De Vârstă Vârsta Medie A Grupei De Vârstă (în Ani) Număr Şomeri (în Mii Persoane) 15-24 Ani 19,5 93 25-34 Ani 35-44 Ani 45-54 Ani 29,
Mihai Viteazul Informații
Scrieți Despre Conflictul Din Cartea Minunea De R.J Palacio Va Rog Frumos URGENTTTT
Transcriere Pe Caiet Completând Enunțurile Cu Pronumele Relativ Care În Cazul Genetic Precedat De Articolul Posesiv Genitival
Заполните Соответствующим Образом А) Точка А Принадлежит Отрезкам: Б) C [BD], B[]. [КЕ, [КЕ EAC EAC, AC В) EAC, Г) И Д) И - Противоположные Полупрямые; - Полуп
Mara, Andrei Şi Corina Au Plantat Împreună 64 De Garoafe. Mara A Plantat 26 De fire, Andrei 28 De Fire, Iar Corina Restul. Câte Garoafe A Plantat Corina?