👤

scrie 6-7 enunturi despre cum eu sărbători anul nou

Răspuns :

Eu îmi petrec anul nou alaturi de familia mea cea minunatã.
La 12 noaptea ne place sa iesim afara si sa privim artificiile . Uneori noaptea ne mai uitam la diferite emisiuni . Ne place sa achizitionam artificii pe care le tinem aprinse pentru diatractie.Mai mergem la diferite petreceri la care dansam,cantam ,mancam si multe altele.Eu ai mama mea mergem la cumparaturi si cumparam diverse!

Sarbatoresc eu anul nou foarte bine si vesel.Intai si intai impodobesc bradul.Dupa ca si toti copii ii scriu scrisoare lui Mos Craciun dar eu stiu cine intr-adevar imi aduce cadouri caci demult nu-i secret.Caci e iarnă eu cu nerabdare astept zapada si gerul ca sa imi fie vesel din frigul de afara sa intr in casa calda,deiarece zapada este un lucru care numaidecat teebuie sa assiste de anul nou.Mai prin ajunul lui eu impreuna cu familia facem delicioase pentru naptea cea fermecata sa fie mai fermecatoare cand v-om gusta din torta cea dulce si gustoasa.Dar chiar in ziua ceea eu impteuna cu prietenii mei ne strangem si ne laudam fiecare ce am primit de la parinti,bucurandu-ne de aceasta sarbatoare.