RO Study
👤
Ioanaana2
Ioanaana2
19-12-2017
Studii sociale
a fost răspuns
Care sunt urmările respectării legilor
Răspuns :
Laryy11
Laryy11
19-12-2017
Urmarile respectarii legilor sunt:
- O viata adecvata in care sa nu ai probleme cu inchisoarea
- De a ne descurca si singuri
- De am avea grija de tara noastra pentru a o tine cat de cat "curata"....(sper ca te-am ajutat:)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
110 Efectuează, Apoi Scrie Dacă Următoarea Egalitate Este Adevărată Sau Falsă. 2 X 46:4 + 23 X (15+ 15 X 5-87) =92000:1000 .
Vă Rog Răspunsul La Ultimele 3 Întrebări (cam Tot Aceeași Întrebare Îs Toate)
Simplifica Fractia, Si Va Rog Sa Imi Dati Cat Mai Multe Posibilitati!!! ab0ab/16016
. Un Amestec De Alcool Etilic Şi Alcool Izopropilic Cu Masa De 19,8g Se Tratează Cu Soluție Concentrată De H₂SO4 La Cald. Dacă Amestecul Gazos Rezultat În Urma
8. Consideri Că Dorul De Copilărie Există În Fiecare Adult? Motivează-ți Răspunsul, În 50 - 100 De Cuvinte, Valorificând Textul 1.
8. Construiți Un Patrulater Convex ABCD Care Nu Are Toate Unghiurile Drepte Şi: A) ∠A = ∠B = 90°; B) ∠A= ∠C = 90°. VA ROG REPEDE E URGENT!!!!
Pe Cercul C(O,12 Cm) Consideram Punctele A Si B.Sa Se Afle Lungimea Coardei AB Stiind Ca: a)m(AOB)=60* b)d (O,AB)=9 Cm c)m(OAB)=m(OBA)=1/2 M(AOB). (Si Desenu
In Care Dintre Situatiile De Mai Jos Numerele Reale Sunt Scrie In Ordine Crescatoare? (explicati Mi ,va Rog)
Scrieti Cate 3 Fractii Care Au Numaratorul Cub Perfect Mai Mic Decat 50 Si Care Sa Fie:a. Subunitareb. Echiunitare C. Supraunitareva Rog Este Urgenttt!dau 20 Pu
Ajutor La Ex 9 Va Rog! Dau Coroana!