RO Study
👤
Alinut934
Alinut934
19-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna sa fii autoritar ?
Răspuns :
Madagascar86
Madagascar86
19-12-2017
Să fii capabil si sigur pe tone în luarea deciziilor
Answer Link
Tabacariugeogia
Tabacariugeogia
19-12-2017
Autoritar inseamna sa fi un om sever.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog!!! Suma A Trei Numere Naturale Este 300 . Să Se Afle Numerele, Ştiind Că Suma Primelor Două Numere Este 150, Iar Diferenţa Ultimelor Două Numere Este 100
Ce Titlu Sa-i Dau Compunerii:''Intr-o Zi Ma Jucam In Curte Alaturi De Cainele Meu,animalul Meu Preferat Pe Care Ma Puteam Baza Oricand.mi-am Luat O Minge Si Am
Se Dau Numerele:285*76 Si 285776. A) Puneti In Locul Stelutei O Cifra,astefel Incat Primul Nr Sa Fie Mai Mare Decat Aldoilia. Cate Posibilitati Sunt?
Problema Care Se Rezolva Princel Mult 3 Operatii
Imi Puteti Spune Propozitii Principale Si Secundare?
Traduceti-mi Urmatoarele Cuvinte Din Franceza In Romana: Jumeaux= Contenter= Chance= Souvent= Attroper= Cherche= Retrouvent= Crois= Choisi= Joyeux= Hein= Resson
1 Treansformati Urmatoarele Numere Rationale In Fractii Ordinare Ireductibile : 0,25 ; 1,2 ; 4,(5) ; 0,(27) ; 1,4(5) ; 1,12(16) !!!! 2 Scrieti In Ordine Cr
Un Automobil Pleaca Din Alexandria La Ora 23:25 De Min Si Ajunge La Bucuresti La Ora 00:20 De Min. Sa Se Afle Durata Miscării . Da Ca Automobilul S-a Deplasat
Bunicul A Cules 24 Kg De Rosii,iar Bunica Cu 12 Kg Mai Mult .Ei Au Pus Rosiile In Ladite A Catec10 Kg Fiecare.Cate Ladite Au Fost Necesare?
Andreia A Adunat 100 De Nuci Iar Bogdan Cu 15 Mai Putin Cate Nuci A Adunat Bogdan