RO Study
👤
ADC13
ADC13
18-12-2017
Matematică
a fost răspuns
(4n+1):(3n+1)=ireductibila
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-12-2017
d|4n+1. |(-3)
d|3n+1. |(+4)
d|-12n-3
d|12n+4
adunând relațiile
d|1
fiind 1 singurul divizor =>ireductibila
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Respunsuri Complete.Va Rog!!!
Restul Unei Impartiti Este 65,iar Impartitotul Este Un Numar Scris Cu Doua Cifre,avand Cifra Unitatilor 6
Ajutați-mă Va Rog Selectează Substantivele Din Fragmentul Următor Precizând Cazul In Care Se Afla: De Accea, Aproape Ca Nu Mai E Operabil Distincția Dintre Pref
2. În Exteriorul Unui Cerc (O; √3 Cm) Se Consideră Punctele M Şi N, Astfel Încât MOLNO. Stabiliţi Poziția Dreptei MN Față De Cerc În Următoarele Situații: B) ON
Aplicații 1 Asociază Fiecare Dintre Substantivele Din Seria A Cu Două Atribute Din Seria B. Construieşte Propozițil Cu Îm- Binările Obţinute. A Fereastra Fetița
Vă Rog Dau Coroană
Precizează Substantivele Cu Funcție Sintactică De Complemente Directe Și Prepoziționale Din Textul De Mai Jos
Maria A Decupat 45 De Steluțe Colorate . Dintre Ele , 24 Sunt Albastre , Iar Restul Sunt Verzi. Formulează Întrebarea, Apoi Rezolva Problema. Vă Rog Urgent!!Da
Suma A Trei Numere Consecutive Este 13.512. •Care Sunt Cele Trei Numere? Trebuie Făcute Cu Segmenți!!Vă Rog,dau Coroană!!!
6. Precizează Cazul Pentru Două Pronume Din Secvenţa ,,Cred Că Bunucul Şi Le Pusese În Vreo Ordine".,va Roggg Cat Mai Repedee